De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Kinderopvang

Welkom bij het Limburgs Steunpunt Kinderopvang

Het Limburgs Steunpunt Kinderopvang zet zich in voor het versterken en uitbouwen van de kinderopvang in Limburg. Het Steunpunt doet dit onder andere door het begeleiden van kinderopvanginitiatieven, het aanbieden van vormingen en het verlenen van advies en informatie. Wij zijn er dan ook voor alle kinderopvanginitiatieven in  Limburg.

Daarnaast wil het Limburgs Steunpunt Kinderopvang opvanginitiatieven en andere belanghebbenden, zoals onder andere lokale besturen, koepelorganisaties en onderwijsinstellingen samenbrengen om door middel van overleg en ervaringsuitwisseling te komen tot nieuwe inzichten, innovatieve werkwijzen, strategische partnerschappen en oplossingen voor de problematiek waarmee de kinderopvangsector te maken heeft.

Wij nodigen dan ook alle Limburgse opvanginitiatieven en andere belanghebbenden uit om eens rond te kijken op onze website. Hier vinden jullie zowel het vormingsaanbod als de mogelijkheden tot begeleiding.

Of zoek je eerder naar informatie over kinderopvang? Ook die kun je hier vinden. Net als informatie over regelgeving of de tendensen in de kinderopvang.

Wil je meer informatie over het Testcentrum Ervaringsbewijs begeleider buitenschoolse kinderopvang? Lees er alles over.

Wil je graag samenwerken met anderen of eens ervaringen uitwisselen? Kijk dan bij Netwerken voor de verschillende mogelijkheden.

Ben je op zoek naar kinderopvang? Op de website van Kind en Gezin vind je opvangadressen en andere informatie over kinderopvang.

Nieuwsrss feed nieuws

beschrijving
dinsdag, 17 mei 2016
Ook dit jaar staat de week van 16 tot en met 23 mei in het teken van opvoeden met als thema "Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen". Overal in de provincie vinden er allerlei activiteiten plaats voor...
beschrijving
dinsdag, 19 april 2016
Op dinsdag 14 juni 2016 vindt de studiedag "Blijf het mee maken! Opvoedingsondersteuning en gezondheidspromotie in het Huis van het Kind" plaats. Laat je prikkelen door lezingen en workshops en...
beschrijving
vrijdag, 27 november 2015
De provincie Limburg en de vzw Limburgs Steunpunt Kinderopvang hebben ook voor 2016 een vormingsaanbod voor ondernemers en werknemers in de kinderopvang uitgewerkt. We bieden vormingen aan in...

Kinderopvang in beeld