De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gunther Vanaert klinkt samen met Ludwig Vandenhove en Ine Schils op het 1000ste advies van de huisdokter

Huisdokter geeft 1.000ste renovatieadvies aan huis!

donderdag, 14 december 2017

"Eerste hulp bij duurzaam bouwen" is een succes! Limburgse particuliere verbouwers, op zoek naar objectief en onafhankelijk maatadvies voor een duurzame renovatie, kunnen de hulp inroepen van de Huisdokter. Deze specialist op het vlak van duurzaam bouwen, komt aan huis, luistert én helpt. Op 14 december, amper vier jaar na de start, gaf de Huisdokter zijn 1.000ste renovatieadvies! In 2018 zet Dubo Limburg, het provinciaal steunpunt duurzaam bouwen, nog een stap verder met de Renovatiebegeleiding. 

Advies op maat

Sinds de start van het project kregen al 1.000 Limburgers maatadvies voor hun particuliere renovatie. Hierdoor gaan ze niet enkel sneller en gerichter over tot een renovatie, ze voelen zich bovendien zekerder over hun ingrepen. De populairste ingrepen zijn de isolatie van het dak en de muren, het vernieuwen van de verwarming en het plaatsen van nieuwe ramen.

Volgende stap: renovatiebegeleiding!

Dubolimburg start in 2018 met Renovatiebegeleiding. Het bestaande adviesaanbod van de Huisdokter wordt uitgebreid met onder andere de collectieve ondersteuning bij offertevragen voor energiebesparende maatregelen zoals daksisolatie.

Na de prijs-kwaliteitvergelijking krijgt de verbouwer een vrijblijvend persoonlijk voorstel, aangevuld met informatie over premies en financieringsmogelijkheden. Gaat hij op het aanbod in, dan biedt Dubolimburg ook ondersteuning bij de opmaak van de overeenkomst met de uitvoerder. 

Advies nodig?

Plan jij een renovatie? Vraag dan éérst advies. Dubolimburg heeft voor elke duurzame renovatie – van klein tot groot – de juiste begeleiding. Je kunt er ook terecht voor advies bij nieuwbouw. Maak je afspraak via tel. 011 39 75 75 of www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be.

Meer informatie over de Huisdokter en de Renovatiebegeleiding vind je in het persbericht.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.