De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastredactrices Céline Schraepen en Talisa Loup

Instagram-besties Céline en Talisa sluiten 2017 feestelijk af op onze facebookpagina

vrijdag, 22 december 2017

Vanaf vrijdag 22 december nemen Céline en Talisa onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie zijn Céline en Talisa?

Céline Schraepen en Talisa Loup uit Beringen zijn een bekend blogger/vlogger-duo. Ze hebben elkaar leren kennen op de scouts toen ze 10 jaar oud waren, en zijn sindsdien boezemvriendinnen.

Samen hebben ze meer dan 1 miljoen volgers op de sociale netwerksite Instagram. Ze zijn erin geslaagd van hun hobby en passie, hun beroep te maken. Talisa was verkoopster en Céline werkte als leerkracht in het lager onderwijs. Twee jaar geleden gaven ze hun job op om zich volledig op hun Instagram- en YouTube-pagina te focussen. Intussen volgden er al honderden video's, tientallen interviews, een boek en een eigen webshop met kleding, schoenen en handtassen onder de naam “totallytwo”.

Céline en Talisa: “Wij houden van Limburg omdat de Limburgers zo enorm vriendelijk zijn, zoveel positiviteit uitstralen en omdat Limburg zoveel mooie plekjes heeft om te ontdekken. Onze droom is om een eigen “totallytwo” winkel te openen in de mooie hoofdstad van Limburg, Hasselt.”

Je kunt de twee beste vriendinnen tijdens de feestdagen volgen op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.