De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Zebracinema (Maaseik): L'amant Double

Ontspannen
man en vrouw in elkaars armen

François Ozon – 2017
FRANKRIJK – 110’
met JÉRÉMIE RENIER, MARINE VACTH, JACQUELINE BISSET e.a.

François Ozon verrast na Jeune et jolie alweer met L’Amant double, een sensuele nagelbijter over een zielenknijper met een dubbelleven en de vrouw die hem bemint. De beloftevolle Marine Vacth speelt Chloë, een bloedmooi maar kwetsbaar ex-model dat kampt met een joekel van een depressie. Ze besluit er iets aan te doen en belandt op de sofa van psychiater Paul. De twee beginnen een stomende liefdesaffaire, maar na enkele maanden ontdekt Chloë dat haar geliefde een sensueel dubbelspel speelt dat ze nooit zal kunnen winnen. Wie dacht dat de comeback van de erotische thriller na Paul Verhoevens Elle in de kiem werd gesmoord, is eraan voor de moeite. François L’Amant double is een soft erotische thriller in de beste Hitchcockiaanse traditie, met een openingsscène die nu al de geschiedenisboeken ingaat.

“De nieuwe Ozon is zo Ozon als een Ozon maar kan zijn: uitdagend en ondeugend, maar ook smaakvol en stijlvast.” (bron: Bruzz)

Wanneer
Woensdag, 20 december 2017

om 20 u.

Waar

Cultuurcentrum Achterolmen, Van Eycklaan 72, B-3680 Maaseik

Prijs

6,00 euro normaal tarief
5,00 euro kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten/leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

Organisator

Zebracinema

Meer info