De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

2013-06-18 Regionale welzijnsrondes 2013: cijfermateriaal

Krachtenbundeling en samenwerking om een antwoord te bieden op de actuele en toekomstige welzijnsnoden in Limburg was het uitgangspunt van de regionale welzijnsrondes. Tijdens deze regionale welzijnsrondes zijn sociale kerncijfers voorgesteld door het provinciaal Steunpunt Sociale Planning.

6 welzijnsrondes

Wanneer lokale beleidsverantwoordelijken, welzijns- en gezondheidspartners, het maatschappelijk middenveld en andere lokale actoren samenwerken wordt méér mogelijk met dezelfde inspanning. Zes regionale welzijnsrondes vonden plaats in Noord-Limburg, Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Maasland en West-Limburg tussen 14 mei 2013 en 17 juni 2013.

Sociale kerncijfers per regio en eindrapport

Tijdens deze regionale welzijnsrondes werden sociale kerncijfers voorgesteld door het provinciaal Steunpunt Sociale Planning. Daarnaast gingen de deelnemers in thematische dialoogtafels het gesprek aan over versterkend werken op vlak van individuele hulpverlening en bijstand, het gezin en het eigen sociaal netwerk, en tenslotte sociale samenhang in de provincie. Deze resultaten zijn verwerkt in het eindrapport. 

Hieronder kan je de cijfers per regio en het eindrapport van de welzijnsrondes raadplegen: